Voor onze wedstrijdkalender, trainingen, stages, … raadpleeg onze pagina "activiteiten" of de nieuwjes op de "welkom" pagina.

 

SRHF kan u inleiden tot de sport gedurende het winterseizoen op een informele manier of bij gelegenheid van speciaal daartie georganiseerde activiteiten, op afspraak, en gedurende de stages op een meer gestructureerde wijze. Maak melding van uw niveau bij de inschrijving op één van de aktiviteiten zodat de club een aangepaste omkadering kan organiseren. Laat eveneens weten of u materiaal wenst te huren. Volg onze planning op Facebook (zet er een “Like” bij).

De sportdisciplines van SRHF, welke voor iedereen open staan, zijn skating, het klassieke langlaufen, het rolskiën, het toerlanglaufen, laser-biathlon, nordic walking en sneeuwrakettochten.

 Wil u alvast wat meer weten over onze sport, dan raden wij u een volledig naslagwerk (in het fransà aannous bij de Editions Glenat, onder meer verkrijgbaar via internet aan 15,50 EUR + leveringskosten.

 

livre smallKlik op de foto om deze te vergroten

 

Wij beklemtonden dat SRHF biathlon-laser evenementen wil organiseren welke open staan tot zowel sportievelingen als beginners, het ontspannend element, de initiatie en de training gaan voor op competitie. Wij verwelkomen eveneens de gelegenheidsskiër of de toevallig langskomende toerist op huurski’s… Kortom, biathlon als een spel, voor jongeren, en minder jongeren

 


 

Op het internet zijn tal van aanbevelingen visueel weergegeven. Wij raden u aan van ze te doorlopen zoals bijvoorbeeld het beeldmateriaal op de Noorse site, adressa.no.

SRHF stelt zich als doel om op middellange termijn haar eigen beeldmateriaal te realiseren.